Hotel Modern

Complex Modern - Statiunea Mamaia 

Bun venit pe pagina oficiala a complexului Modern!

ELEGANTA SI RAFINAMENT

Din 2015 suntem primul "Ultra all inclusive" din Mamaia

CE INSEAMNA "ULTRA ALL INCLUSIVE" ?

In premiera pe litoralul romanesc, SERVICII "ULTRA ALL INCLUSIVE".

  1. Profita acum de promotiile pe care ti le oferim!
  2. Hotelul Modern iti ofera servicii "ULTRA ALL INCLUSIVE" la standard de 4 stele.
  3. Daca ai fost turistul nostru de minim 3 ori, contacteaza-ne ca sa-ti primesti cadoul! Tel.: 0755044839


CONTACT

Tel: +40-241 83 19 75
Mobil: +40-758 88 88 90
Fax: +40-241 83 19 03
E-mail: office@hotel-modern.ro
Statiunea Mamaia (vezi harta)

Piscina & Agrement

AGREMENT SI DIVERTISMENT PENTRU O VACANTA FABULOASA

PISCINA

            Relaxarea la piscina este, poate, cea mai buna imagine a unei vacante lipsite de griji. Si, pentru ca oaspetii nostri sa se bucure din plin de timpul petrecut aici, langa piscina avem un bar cu servire gratuita, astfel ca imaginea este acum completa.

            Imaginea unor oameni relaxandu-se la piscina este, poate, cea mai emblematica imagine a vacantei. Pentru ca acest tablou sa fie complet, langa piscina am adaugat si un bar cu servire gratuita, astfel :


AGREMENT SI DIVERTISMENT
            Complexul Modern va pune la dispozitie, gratuit, posibilitati de agrement pentru toate gusturile: mini-teren de badminton sau volei pentru cei competitivi, masa de tenis si masa de biliard pentru cei care iubesc umbra, sala fitness si aqua gym la piscina pentru cei hiperactivi si darts, remi, table si sauna pentru cei care iau “vacanta” in sensul cel mai autentic.

            Iar daca sunteti genul activ si aventuros, puteti depasi perimentrul complexului nostru pentru a explora statiunea in viteza. Pe uscat puteti inchiria un segway sau o bicicleta, iar pe mare va puteti avanta in valuri cu jet sky-ul, cu plansa cu vela, sau, mai relaxant, cu o hidrobicicleta.

            In ce priveste divertismentul, le oferim oaspetilor nostri program de cinema, karoke pentru copii si adulti si spectacole de muzica live. In plus, in zilele de marti, joi si sambata, restaurantul nostru organizeaza cine tematice, seri in care divertismentul urmareste specificul cinei, cu muzica si spectacol.

ENTERTAINMENT PENTRU COPII

            Locul de joaca pentru copiii este un parculet cu de toate, inclusiv trambulina elastica pentru micii acrobati.

            Oferta noastra mai are cateva surprize pentru cei mici. Trei animatori simpatici ne viziteaza in fiecare zi intre orele 10:00-12:00 si 17:00-19:00 pentru a-i distra pe cei mici cu  jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clovnerii, filme si tot felul de ghidusii, care de care mai extravagante.

            In plus, daca unul dintre micii nostri oaspeti isi aniverseaza ziua in vacanta, va putem ajuta cu organizarea unei mici petreceri galagioase, asa cum le place lor.

COPYRIGHT 2010-2015 BY IPIX ROMANIA