Hotel Dorna

Complex Dorna - Statiunea Mamaia 

Bun venit pe pagina oficiala a complexului Dorna!

Eleganta si rafinament

Primul hotel de 3* din MAMAIA care a lansat "all inclusive"

Hotelul Dorna
este hotelul cu cea mai mare experienta in ALL INCLUSIVE din statiunea Mamaia:
  1. Daca esti turist,
    rezerva acum online, aici pe website,
    ca sa obtii cel mai bun tarif pentru tine.
  2. Daca esti agentie de turism,
    rezerva acum online ca sa obtii cedare de comision instant, calculat chiar in momentul in care plasezi rezervarea turistului tau.
  3. Daca ai fost turistul nostru de minim 3 ori, contacteaza-ne ca sa-ti primesti cadoul! Tel.: 0755044837


CONTACT

Mobil: +40-758-88-88-42
Tel/fax: +40-241-83 16 39
E-mail: office@hotel-dorna.ro
Statiunea Mamaia (vezi harta)

Restaurant

Restaurantul "PETIT JARDIN" este format din salonul principal cu o capacitate de 220 de persoane din care 120 locuri in interior si 100 locuri pe terasa de la piscina. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Mentionam ca in fiecare zi meniurile vor fi diversificate astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat.
De asemenea, complexul nostru ofera de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, turceasca, romaneasca, Tex Mex, italiana, etc) cu divertisment adecvat.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa.

Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.

Bar Piscina - ALL INCLUSIVE: (09:00 - 23:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. La barul PISCINA nu se serveste vin.
Barul - a la carte - din holul receptiei, functioneaza in programul orar 09:00-23:00. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.
COMPLEXUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

Orele de servire a meselor:
Micul dejun: 08:00 – 10:00
Pranzul: 13:00 – 15:00
Cina: 19:00 – 21:00

Turistii care au optat pentru serviciile „all inclusive” si „demipensiune+” au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in complex.
Produsele oferite in sistemul „all inclusive” si „demipensiune+” se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din complex.
In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Va asteptam cu drag in restaurantul complexului DORNA din statiunea Mamaia!

COPYRIGHT 2010-2015 BY IPIX ROMANIA